Arendal barne- og ungdomsteater (ABUT)

Arendal barne- og ungdomsteater er en nystartet forening med mål om å sette opp ulike teaterforestillinger med lokale barn og ungdom i Arendal og omegn. I første omgang starter vi opp en gruppe i aldersgruppen 11 til 17 år.

Vi har audition som en form for opptak til gruppen. «Det er ikke noe skummelt ved dette, men det er en fin måte og bli kjent med hverandre, og få vite litt om hva det er som gjør at man ønsker å være med i Arendal barne- og ungdomsteater» sier instruktør Marianne Løge.

«Dersom du har lyst til å være med uten å stå på scenen, så er det også rom for det. Vi ønsker å gi de som ønsker det en mulighet til å være med i alt det en teaterproduksjon innebærer. Det vil si at det er mulig å være med på arbeidet med kostymer, kulisser samt det og sette lyd og lys. Målet er at alle kan lære, utvikle og trekke erfaringer av hverandre. sier produsent Liffe.

Første oppsetning er allerede planlagt og den skal spilles på Store Torungen i Arendal Kulturhus november 2022.

ABUT har øvelser mandager fra kl. 18.00 – 21.00

Deltakerkontingent kr 500,- per semester.

Gjennom oppsetningene ønsker Arendal barne- og ungdomsteater å gi barn og ungdom glede og kjennskap til teater, samt å gi publikum i Arendal en innsikt i hvor mange dyktige barn og ungdom vi har i Arendal.

Skroll til toppen